Zakelijk vervoer Rotterdam

Gespecialiseerd in het vervoer van VIP, directieleden en captains of industry.

Onze specialisatie

“Vervoer van VIP, directieleden en captains of industry.”

Rotterdam City Taxi is gespecialiseerd in vervoer van VIP, directieleden en captains of industry. Onze chauffeurs hebben een nette uitstraling en weten hoe zij voor u het vervoer stipt, professioneel en efficiënt moeten uitvoeren. De focus op uw afspraak en zorgen dat u zelfs verder kunt werken of juist kunt ontspannen. Naast een International Excutive Chauffeur certificaat zijn onze chauffeurs getraind en gecertificeerd D1 en D2 VIP en directiecauffeur. De chauffeur kan een routeveiligheidsplan maken bij hoog risico.

“Uw chauffeur als begeleider en als gastheer.”

Businesstransfers

Laat ons u of uw gasten ophalen bij het vliegveld. Onze gecertificeerde D1, D2 en international executive chauffeurs staan gereed met naambordje bij de gate. Naast dat de chauffeur meerdere talen spreekt voor een fijn ontvangst, zal deze u of uw gast helpen met de bagage naar de auto.

VIP-bussen

Comfortabel vervoer voor maximaal 8 personen. Voorzien van wifi,  climate control, geavanceerd navigatiesysteem, dvd system en zelfs een koelkast. Heeft u meer wensen? Laat ons dit weten zodat wij er voor kunnen zorgen. Voor meer personen kunnen wij grotere bussen inzetten.

Wij staan garant!

Mist  u de vlucht bij uw vliegmaatschappij door toedoen van de BV of chauffeur, dan staan wij garant.

Service mogelijheden

Wij bieden tijdens langdurige overeenkomsten met zakelijke klanten de mogelijkheid om hun eigen auto merk, type, model en interieur te kiezen. Bel 010 8419760 voor een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.

Duurzaam ondernemen

Rotterdam City Taxi gaat voor 100% groene stroom. Lees meer over de targets van Rotterdam City Taxi, voor een duurzame samenleving.

International Executive Chauffeurs

Rotterdam City Taxi kiest voor kwaliteit. Onze chauffeurs zijn gecertificeerde International Executive Chauffeurs.

D1 & D2 gecertificeerde directiechauffeur

De VIP & directiechauffeurs van Rotterdam City Taxi hebben allen het certificaat D1 en D2. Ze zijn getraind om onveilige situaties te herkennen en te voorkomen met een routeveiligheidsplan.