100% Groene stroom !

Bewust ondernemen

Het is belangrijk om samen te werken aan een beter milieu & betere leefomgeving.

Rotterdam City Taxi de juiste keuze

Onze taxi’s rijden allemaal volledig elektrisch en op 100% groene stroom. Het verbeteren van de leefbaarheid van stedelijk gebied door te voorzien in de vraag naar duurzaam, betaalbaar en servicegericht personenvervoer is sterk toegenomen. Rotterdam City Taxi bied onze specialisatie van vervoer VIPS, directieleden en captains of industry dan ook op een vooruitstrevende manier.

Efficiënte routes met online navigatie, luxe en comfortabele auto’s, een gecertificeerd “International Executive Chauffeur” en 100% groen!
Deze combinatie maakt Rotterdam City Taxi de ideale partner voor uw bedrijf, voor een langdurig en duurzame samenwerking op het gebied van vervoer.

Klik hier of bel 010 8419760 om een afspraak te maken.

Elektrische taxi’s & 100% groene stroom

  • Een betere wereld

    Een betere wereld begint bij u zelf. Rotterdam City Taxi heeft gekozen voor elektrische taxi’s. Wij investeren in een beter milieu.

  • 100% Groene stroom

    Naast het investeren in elektrische taxi’s hebben wij gekozen voor 100% groene stroom bij het laden van de taxi’s.

  • Efficiënte snelle route

    De route die bepaald wordt door de chauffeur is last minute. Efficiënt, comfortabel en snel naar uw bestemming. De chauffeur heeft hiervoor de nieuwste techniek op het gebied van het bepalen van deze route.